Skip to main content

Over DemiSec

DemiSec is in 1999 opgericht en nog altijd gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Hier zijn wij begonnen met secretariële ondersteuning van bedrijven en organisaties. In korte tijd zijn wij dankzij het vertrouwen van onze opdrachtgevers uitgegroeid tot een middelgroot full service bureau op het gebied van hoogwaardige secretariaatsdiensten en project- en management ondersteuning. Wij werken landelijk, weinig is ons te veel en wij voelen ons thuis waar onze opdrachtgevers actief zijn. Onze opdrachtgevers bevinden zich zowel in het bedrijfsleven als in de (semi) overheidsorganisaties, stichtingen en verenigingen.

Waar staan we voor
  • Wij werken liever met de opdrachtgever dan voor. Al ruim 20 jaar worden wij gezien als externe collega’s. Dit vraagt een passend gevoel voor dienstverlening en hier onderscheiden wij ons.
  • Goed kijken en luisteren naar de vragen van de opdrachtgever is de basis voor een goede samenwerking. Weten wat nodig is en dit te vertalen naar heldere uitvoerbare en meetbare activiteiten en opdrachten. Wij begrijpen goed dat iedere opdrachtgever een eigen manier van werken heeft.
  • Wij leveren dan ook graag maatwerk. Of het nu gaat om de verslaglegging van een vergadering, de ondersteuning bij projecten of het organiseren van een congres of event, wij zorgen ervoor dat al onze werkzaamheden bij uw werkwijze passen. Hierbij staan kwaliteit, snelheid, accuratesse, service en discretie altijd centraal.
  • Wij zeggen graag ja maar adviseren ook een nee wanneer dat wenselijk is voor de opdrachtgever en voor onszelf. Een goede samenwerking is nu eenmaal meer dan alleen uitvoeren. Dit wordt ervaren als een extra toegevoegde waarde.

Het opbouwen van een jarenlange werkrelatie begint bij een eerste opdracht maar komt tot stand door elkaar te leren kennen, het leveren van een continue hoge kwaliteit, betrokkenheid en open communicatie. Makkelijker gezegd dan gedaan maar onze trouwe opdrachtgevers bewijzen dat het kan. Wij staan voor onze manier van werken net zo als wij staan voor onze opdrachtgevers.