Skip to main content

DemiSec sponsort Jeugdfestival

Berkel en Rodenrijs – DemiSec, een Berkelse onderneming gespecialiseerd in begeleiding van Veilig Ondernemen projecten, evenementenondersteuning, notuleer- en secretariaatwerkzaamheden en Stichting Jeugdfestival Berkel en Rodenrijs zijn een onderlinge sponsorovereenkomst aangegaan. Voor 2016 en 2017 wordt het theaterprogramma dat elk jaar op donderdagmiddag plaatsvindt, mogelijk gemaakt door deze Berkelse onderneming.

DemiSec is al meer dan 17 jaar gevestigd in Lansingerland en ondersteunt graag diverse (lokale) initiatieven, waaronder de Voedselbank en Honk- en Softbalvereniging Orioles. Voor 2016 en 2017 is in aanvulling hierop gekozen voor het Jeugdfestival als jeugdinitiatief. Directeur Nicolette Bakker: “Het Jeugdfestival wordt niet langer ondersteund door de gemeente. DemiSec vindt het belangrijk dat een dergelijk evenement jaarlijks terugkeert. Daaraan dragen wij graag een steentje bij.” Marco Schinkel, secretaris bij Stichting Jeugdfestival, is zeer verheugd met deze verbintenis. “In de 2017-editie van het Jeugdfestival zullen meer dan 500 kinderen zich, net als dit jaar, kunnen verheugen op een schitterende donderdagmiddagshow.”

Het Jeugdfestival bestaat al 53 jaar, is gratis voor alle deelnemende kinderen uit Berkel en Rodenrijs en draait volledig op de jaarlijkse collecte en diverse sponsoren. Meer weten over het sponsoren van het Jeugdfestival, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bron: de Haraut

08 september 2016